Miracle Xiaomi Login Edition 1.52 Released on (25th December 2020)

driss_dz

:: Super User::, ,
إنضم
15 مارس 2012
مستوى التفاعل
2,773
النقاط
0
Miracle Xiaomi Tool
Complete Xiaomi
Version 1.52 (25th December 2020)
[+] No Need any Authorized Tool.
[+] No Need any Xiaomi ID.
[+] No Need any BOX/Dongle.

[X] Miracle Xiaomi Tool v1.50 (Login Edition)
Note: Add 23+ No Need Authorized Model

1. MTK add UFS Flash Support.
2. Add Dircet Bootloader Unlock/Relock (EDL Mode).
3. Fix Some Loader Redmi 7.
4. Improve TWRP.
5. Fix Some Bugs.

[+] 45+ Xiaomi Model (Beta)

• Mi 6
    • Mi 6x
    • Mi 8
    • Mi 8 Lite
    • Mi 8 Olive
    • Mi 8 Pro
    • Mi 8 SE
    • Mi 8EE
    • Mi 8SE
    • Mi 9 Pro 5G
    • Mi 9 SE
    • Mi 9T
    • Mi A3
    • Mi Black Shark
    • Mi Black Shark 2
    • Mi Black Shark Helo
    • Mi CC9
    • Mi CC9 Pro
    • Mi CC9e
    • Mi Max 2
    • Mi Max 3
    • Mi Mi 6 Pro
    • Mi Mix 2
    • Mi Mix 2s
    • Mi Mix 3
    • Mi Note 3
    • Mi Pad 4
    • Mi Pad 4 Plus
    • Mi Poco X2
    • Mi 7A
    • Mi 8
    • Mi Redmi 8A
    • Mi Redmi 8A Pro
    • Mi Redmi S2
    • PocoPhone F1
    • Redmi 7
    • Redmi 8A Dual
    • Redmi 9
    • Redmi Note 7
    • Redmi Note 7S
    • Redmi Note 8
    • Redmi Note 8T
    • Redmi Note 8T
    • Redmi Note 9
    • Redmi Note5/Pro
    • Redmi Note6 Pro
    • Redmi Note7
    • Redmi Note7 Pro

⚠️ Before Use Miracle Xiaomi Tool Read First ⚠️

[B][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=3][B][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=7][FONT=Impact][FONT=Impact][SIZE=3][B][FONT=Verdana][B][B][B][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=3][B][SIZE=3][B][SIZE=3][B][SIZE=3][B][SIZE=4][SIZE=5][FONT=Impact]Miracle[FONT=Verdana][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Verdana][SIZE=3][SIZE=4][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][SIZE=5][FONT=Impact] Millions of Mobile REPAIRING Solution[/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/FONT]
[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[/B][/B][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE]

[COLOR=Black][COLOR=Black][COLOR=orange][COLOR=Black][SIZE=3][B][SIZE=3][COLOR=Orange][FONT=Verdana][COLOR=Orange][SIZE=7][FONT=Impact][FONT=Impact][SIZE=3][B][FONT=Verdana][B][B][B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Black][COLOR=Black][COLOR=orange][COLOR=Black][SIZE=3][B][SIZE=3][B][COLOR=White][SIZE=3][B][SIZE=3][B][B][SIZE=4][B][SIZE=4][COLOR=Yellow][B][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=White][B][COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=White][SIZE=4][COLOR=Lime][B][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3]
[SIZE=4][B][FONT=Georgia][COLOR=white][SIZE=3]Br [[COLOR=DeepSkyBlue]SV] Miracle Team
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/B][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=White][B][COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=White][SIZE=4][COLOR=Lime][B][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Georgia][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=1][B][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=White][COLOR=Black]#miraclebox #miraclethunder #miraclefrptool #miraclefrpdongle[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=White][B][COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=White][SIZE=4][COLOR=Lime][B][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Georgia][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=1][B][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=White][COLOR=Black]#miracleteam #miraclvivotool #miraclemototool #miracleemmctool #miracleninja[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=White][B][COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=White][SIZE=4][COLOR=Lime][B][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Georgia][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=1][B][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=White][COLOR=Black]#miracleschematicpro #miracleunlocktool #repairmobile #unlockmobile #recovermobile[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=White][B][COLOR=Orange][SIZE=4][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=White][SIZE=4][COLOR=Lime][B][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][B][FONT=Verdana][SIZE=6][SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Georgia][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=1][B][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=White][COLOR=Black]#frpreset #flashmobile #mobilerepairtool #mobilereset #mobilerepair #miracleninjabox[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]

[/B][/B][/B][/B][/B]

عودة
أعلى